Chelsea'nin Fransız yıldızı Olivier Giroud, Galatasaray yolunda... Londra ekibinde Timo Werner ve Tammy Abraham'ın gerisinde kalan 34 yaşındaki yıldız forvet Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.

Fichajes'in haberine göre Galatasaray, Fransız yıldıza ilk 11 garantisi vererek golcü futbolcuyu takıma kazandırmak için resmi görüşmelere başladı.

Haberin detayında Galatasaray'ın yüksek maaşı sebebiyle Falcao'yu serbest bırakmak istediği ve daha az yıllık maşa Giroud'u transfer etmek istediği belirtildi. Giroud'un da Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı ve Galatasaray'da yeniden Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istediği ifade edildi.

INTER DE TALİP

Inter'in de talip olduğu Olivier Giroud, Chelsea'den kesin olarak ayrılacak. Fransız forvet ilk 11'de daha rahat oynayabileceğini düşündüğü Galatasaray'a daha sıcak bakıyor. Haberin detayında Gaatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'den transferde ve Süper Lig yarışında geride kaldığı ve Giroud hamlesiyle yeniden liderliğe yükselebileceği vurgulandı. Galatasaray'ın Süper Lig'de daha rekabetçi bir kadro kurmak istediği ve bu nedenle Giroud'a yöneldiği belirtildi.

Galatasaray yönetiminin Giroud transferi için Falcao başta olmak üzere yüksek maaş alan futbolcularla yollarını ayırması gerektiği haberin detayında yer aldı.

ALEXİS SANCHEZ DE GÜNDEMDE

Galatasaray'ın tek hedefi Olivier Giroud değil. Yine Fichajes'te yer alan habere göre Cimbom bir başka dünya yıldızıyla daha görüşmelere başladı. Inter'de Lukaku ve Martinez'in gölgesinde kalan Alexis Sanchez'in yeni durağının İstanbul olabileceği, özellikle Galatasaray'ın bu transferde önde olduğu belirtildi. Falcao ve Sneijder örneklerini veren İspanyollar, Sanchez'in de bu iki yıldız gibi kariyerini İstanbul'da sürdürebileceğini kaydetti. Barcelona ve Arsenal'den sonra önce Manchester United, daha sonra Inter'de aradığını bulamayan Sanchez'in oynamak istediği ve bir numara olabileceği bir takıma gitmek istediği iddia edildi.

31 yaşındaki Şilili yıldız, bu sezon Inter formasıyla 7 maça çıkarken gol atamadı, 2 asist yaptı.

(Milliyet)