Türk asıllı İsviçreli futbolcunun oyuncu temsilciliğini yapan Dino Lamberti'nin Napoli'de yayın yapan bir radyoya bağlanarak yaptığı açıklamalar, sarı kırmızılı takımın bu transferde mutlu sona ulaşma şansının çok azaldığını gösterdi.

ilbet helvetica, sans-serif; font-size: 14px; font-weight: bold;">"İLK GÖRÜŞTE AŞK GİBİ"

Lamberti, Rafael Benitez'in Gökhan İnler üzerinde fazlası ile olumlu bir etki bıraktığını ifade ederken, şunları söyledi:

"Dün beni aradı ve ben de ona, 'Gökhan, bu ilk görüşte aşk gibi. Benitez'in büyük bir profesyonellik taşıyan bir teknik direktör olduğunu gördün mü?' dedim. Bu, Gökhan İnler için çok önemli bir şey. Mazzarri, onu ne pahasına olursa olsun, Napoli'de istedi. Onunla hiç ters düşmedi. Yine de tüm dürüstlüğüm ile söylemem gerekir ki çok daha iyi olabilirdi.

Eğer 4-2-3-1'i yeniden diriltecek bir taktik diziliş gündeme gelirse bu Gökhan için çok olumlu olur. Benitez, onu Liverpool'da iken de istediğini doğruladı. Son sözünü sahada söyleyecek ama kesinlikle Gökhan İnler, neler yapabileceğini kanıtlamak için büyük bir şevk ile çalışacak.

Mazzarri ile biraz sınırlandırılmıştı, çünkü kanatlara yardıma gidiyordu, bu nedenle serbest kalamıyor ve sürekli savunmanın önünde durması gerekiyordu. Benitez ile iki ön liberonun önünde oynayacak ve ileri çıkmak için daha özgür olacak. Sonuca etki edecek daha fazla şey yapabilecek ki bu durumdan memnun. Sıklıkla telefonda konuşuyoruz."

Sporx