2009'dan bu yana Galatasaray forması giyen Gökhan Zan için geride kalan yaz belki de kariyerinin en sıkıntılı dönemlerindendi. Takımın yeni teknik patronu tarafından gönderilecekler listesine konan ve kamp kadrosuna dahil edilmeyen Gökhan Zan'a yeniden Anadolu yolları gözükmüştü. Ancak hiç de öyle olmadı. Gözden çıkarıldıktan sonra takım kamptayken Florya'da tek başına antrenman yapmaya başlayan Gökhan Zan, diğer Süper Lig ekiplerinden gelen teklifleri tek tek reddetti. Ayrılmayı bir an olsun düşünmedi. Disiplinden taviz vermeyen 32 yaşındaki savunmacının bu azmi kısa sürede İtalyan teknik adamın da dikkatini çekti. Tecrübeli teknik adam ilk sıkıntıda ona sarıldı.

Adalesinde yırtık var

Çünkü, Bursa galibiyetiyle lige moralli bir başlangıç yapan Galatasaray'da, Eskişehir'le oynanacak ikinci maç öncesinde Semih Kaya şoku yaşanıyor. Milli takım kampında sakatlanan oyuncunun sağ arka adalesinde yırtık olduğu öğrenildi. Kontrollerini yaptırmak üzere kamptan ayrılan ve İstanbul'a dönen oyuncunun tedavisine hemen başlanacak. Yani Semih'in, Eskişehir maçına yetişmesi zor görünüyor. Prandelli de, onun yerine Gökhan Zan'ı oynatmayı düşünüyor. Bu planını futbolcusuyla paylaşan Prandelli'nin, Gökhan'a, "Hazır ol, görev sende" dediği öğrenildi. Prandelli'nin o bölge için alternatifleri arasında Hakan Balta da yer alıyor.

Son söz Prandelli’de

Şu an milli takımla birlikte olan Hakan Balta'yla Gökhan Zan arasında kararını verecek olan Prandelli, Semih'in durumuyla ilgili de sağlık ekibinden sürekli bilgiler alıyor.