GSGAZETE - Cesare Prandelli döneminde Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'nun sakatlıkları nedeniyle Başakşehirspor maçında forma şansı doğan ve oynamak istemediği ileri sürülen Gökhan Zan, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. 

Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altında takipçisine cevap veren Gökhan, "Ben böyle bir şey demedim. Benim hakkımda dedikodu çıkarıp beni taraftarımızla karşı karalamak istediler. Galatasaray resmi sitesinde aynı gün asılsız haber olduğuna dair açıklama yapılmıştır. Bilmeden insanları eleştirmek biraz haksızlık olur. Ben Galatasarayımız'ın şanlı armasına ve formasına her zaman sadık kaldım ve son güne kadar da böyle olacak. Saygılarımla..." yanıtını verdi.

Daha sonra Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamayı paylaşan tecrübeli futbolcu, "Asılsız bir haberi tekrar ısıtıp servis edenlerin zamanlaması manidar. Çıkarları uğruna kimsenin beni itibarsızlaştırmasına izin vermeyeceğimin kamuoyu tarafından bilinmesini rica ederim" dedi.

Hatırlanacağı üzere İstanbul Başakşehir maçında savunmanın göbeğinde Hakan Balta ile Koray Günter yan yana forma giymişti. 

İşte o paylaşım;