Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Fenerbahçe maçı sonrası "Elimizde Konyaspor maçının VAR kayıtları var" açıklaması üzerine "Savcılığa başvuracağız." şeklinde konuşurken, Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy ise Göksel Gümüşdağ'ın bu açıklamalardan sonra mahkemeye verdiğini resmen açıkladı. 

Semih Özsoy, Fenerbahçe - Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda kendisine yöneltilen sorular üzerine, "Lig bitti. Bizim maçımızdan sonra başka maçı değerlendirmek şık olmaz. Ancak bizim dediğimiz her şey çıktı. Şantajla, işte elimizde belge var konuşacağız diyenler vardı. Beni mahkemeye vereceklerdi. Bize gönderme yapanlar kendilerine baksınlar." dedi. GÖKSEL BAŞKAN "MAHKEMEYE VERDİK" DEDİ. 

Semih Özsoy, Abdurrahim Albayrak'ın VAR kayıtları elimizde yönündeki açıklamaları üzerine, "öksel başkan 'Mahkemeye verdik' dedi. Dedikleri gibi yapmışlar. Nihat başkan da onlara 'Böyle bir şeyin sızdırılmadığının' garantisini verdi. Sorduğunuz soruyu "Bizim elimizde kayıtlar var, gösterelim' diyenlerdir. Onlar cevaplasın." ifadelerini kullandı. 

Futbol Arena