Galatasaray'da iyi oyununu şık bir kafa golüyle süsleyen Aurelien Chedjou, takımdaki birliğe işaret etti. Sahada birlik olan bir takım gördüğünü söyleyen Kamerunlu stoper, değişik gol sevincini de yakın zamanda Metin Oktay Tesisleri'nde hayatını kaybeden foto muhabir Erkan Koyuncu'ya ithaf ettiğini belirtti.

Chedjou, "Önemliydi bu galibiyet, geçen haftadaki kayıptan sonra kazanmamız lazımdı. Bugün değişik bir sistemle çıktık ama sahada birlikte koşan, birlikte hareket eden ve kalbi birlikte atan bir takım gördüm. Gol sevincini de Erkan Koyuncu için yaptım. Kısa süre önce tesislerde onu kaybetmiştık. Cezayir'de önemli bir arkadaşım var onun için de yaptım" diye konuştu.

Takımda Türkler ve yabancılar arasında hiçbir porblemin olmadığını belirten Chedjou, "Dürüst olarak söylenmek istiyorum. Türk oyuncularla yabancılar arasında problem yok. Restoranda ve başka yerlerde beraber şakalaşıp eğleniyoruz. Türk oyuncular burada bize yardımcı oluyorar. Onların bizi kıskandığımıız söyleyemem. Bu tip haberler özellikle Galatasaray'da olduğunda çok abartılıyor. Türk oyuncularla yabancılar arasında hiçir problem yok. Biz hem yabancı hem de yerliler aynı renkleri savunuyoruz, kaybettiğimiz zaman soyunma odasında herkes üzlüyor" ifadelerini kullandı.