Attığı gollerden sonra statta çok sevdiği "Sen olsan bari" şarkısıyla jest yapılan Gomis Deschamps'ın müthiş performansını görüp kendisini Milli Takım'a çağırmasını bekliyor.

HaberTürk'ün haberine göre, son olarak 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde ülkesinin formasını giyen Senegal asıllı Gomis, bu hasrete son vermek istiyor. Gomis'in Süper Lig'de 5 haftada attığı 7 gol ve 2 asistlik performansı Fransa'da yankı bulurken, teknik direktör Didier Deschamps'ın da 32 yaşındaki oyuncuyu takibe aldığı öğrenildi.

Ancak Gomis'in Fransa'daki rakipleri arasında dünyaca ünlü yıldızların olması işini zorlaştırıyor.

EN BÜYÜK RÜYASI

Fransa'nın 2018 Dünya Kupası'na gidebilmek için 7 ve 10 Ekim tarihlerinde oynayacağı Bulgaristan ve Belarus maçları için kadroya davet edilmeyi bekleyen golcü oyuncu, Galatasaray forması altında attığı birbirinden güzel gollerin, ülkesinde de yakından takip edilmesinden büyük mutluluk duyuyor.

Kısa sürede Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen Gomis, Ekim ayına kadar aynı performansı devam ettirerek, büyük rüyası olan Dünya Kupası'na gitme hayaline kavuşmayı amaçlıyor.

ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLERİ VAR

Fransa Milli Takımı'nın forvet hattı oldukça zengin...

Atletico Madrid'den Griezmann, Arsenal'in tecrübeli forveti Giroud, PSG'nin flaş transferi Mbabppe bu bölgenin dikkat çeken isimleri. Yine Arsenal'in 53 milyon Euro ödeyerek kendi rekorunu kırdığı Lacazette ve Hollanda'ya iki gol atan Monaco'nun genç yeteneği Thomas Lemar, ManU'nun yıldızı Martial de dikkat çekiyor.

Yasaklı olan Benzema'nın çağrılmadığı milli takımda Barcelona'nın Neymar'ın yerine aldığı Dembele'nin 4 ayı bulucağı açıklanan sakatlığı Gomis'in en büyük şansı.