Mücadelede penaltı kaçıran Bafetimbi Gomis takım oyunu oynadıklarını belirterek penaltı kaçırmasının kendisi açısından problem olmadığını söyledi.

Bafetimbi Gomis: "Çok mutluyuz kazandığımız için. Önümüzde 3 final maçı vardı ve 1'ini aldık. İyi başladık ve bugün agresif bir Galatasaray sahada gösterdik. Ben 3 tane penaltı kaçırsam bile, takım oyunu sergiliyoruz ve kazanıyoruz. Bizim farkımız bu" diye konuştu.

"ÖZÜR DİLERİM"

Resmi twitter hesabından da açıklamalarda bulunan Gomis, "Gözyaşlarım bu geceki sonucun önüne geçmemeli. Biliyorum ki başarabiliriz. Haydi bu mücadelenin üstesinden gelelim ve 2018'i hepimiz için unutulmaz bir yıl yapalım" dedi.

KENDİME ENGEL OLAMADIM"

Bafetimbi Gomis, "Destek ve sevgi mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kariyerim boyunca bir çok kulüpte goller attım ama Galatasaray'ın farklı bir anlamı var. Beni ağlatan buydu. Bunun için özür dilerim, kendime engel olamadım. Hedefimize ulaşmak için hala 180 dakikamız var" diye konuştu.
 
Galatasaray'da Gomis'in penaltı kaçırdığı maçlar

Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis 90+2'de Sarı-Kırmızılı takımın kazandığı penaltıda topun başına geçti. Ancak deneyimli golcü geçen hafta Beşiktaş derbisinde olduğu gibi bu hafta da penaltı kaçtı.

Gomis, Süper Lig'de kullandığı son üç penaltıyı gol yapamadı. Başarılı golcü, Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Akhisarspor maçlarından penaltıdan yararlanamadı.

Ryan Donk ile Gomis arasında ne oldu?

90+2'de Galatasaray penaltı kazandı. Topun başına geçen Bafetimbi Gomis geçen hafta olduğu gibi bu hafta da penaltıyı dışarı gönderdi. Bu pozisyon sonrasında Ryan Donk ile Fransız golcünün arasında bir gerginlik oldu. Gomis ile Donk arasında kaçan penaltı sonrasında gerginlik yaşandı. Gomis'i takım arkadaşları sakinleştirdi.

2 futbolcu arasında maç içinde de gerginlik yaşanmış ancak penaltı pozisyonunda olduğu gibi tansiyon yükselmemişti.