Geçen sezonu Olympique Marsilya'da kiralık olarak geçiren Gomis, ülkesindeki RMC Sportradyosunda, eski kulübü, Galatasaray, eski takım arkadaşı Patrice Evra ve gelecekle ilgili projeleri hakkında konuştu.

Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynadığını ve çok mutlu olduğunu dile getiren Gomis, "Fransa'da yeteri kadar fark edilmese de Galatasaray önemli bir kulüp. Orada Marsilya'dan daha çok sevgi görüyorum ve beklenti daha fazla. Pişman değilim, sayfayı çevirdim artık. Galatasaray bana geçen sezon sonunda Fransa'da görmediğim takdir ve sevgiyi verdi" ifadelerini kullandı.

Mitroglou'yu Benfica'dan 15 milyon Euro ödeyerek transfer eden Fransız kulübünü eleştiren yıldız golcü SFR Sport'a verdiği demeçte, "Ona saygım var ancak Mitroglou'nun benden iyi olduğunu düşünmüyorum. Benden üstün olmayan bir oyuncuyu aldılar ve bu sorgulanması gereken bir şey" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli santrfor, sarı-kırmızılı takımda 14 resmi maçta 12 kez fileleri sarsmayı başarıdı. Marsilya formasıyla 7 resmi maça çıkan Yunan Mitroglou ise 2 kez gol atabildi. Galatasaray kulübü, Gomis için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi, Mitroglou ise Marsilya'ya 15 milyon Euro'ya mal oldu.
.