Bir dönem Galatasaray forması giyen ve taraftarın gönlünde taht kuran Gomis sürpriz bir paylaşım yaptı.Golcü futbolcu instagram hesabından bir taraftarın gönderisini paylaşarak “Babamla birlikte hikayemizi sonlandırmak için bir gün geri döneceğim.” ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcunun bu paylaşımı sonrası sarı-kırmızılı taraftarları heyecan sardı.

Gomis kimdir;

Bafétimbi Fredius Gomis, 6 Ağustos 1985, La Seyne-sur-Mer, Senegal asıllı Fransız millî futbolcudur.

Gomis, profesyonel futbolculuk kariyerine 2004 yılında 19 yaşında iken Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden olan Saint-Étienne'de başladı. Gomis, Saint-Étienne ile 1 sezonu tamamladıktan sonra Saint-Étienne tarafından Gomis'in tecrübe kazanması için başka bir Ligue 1 ekiplerinden olan Troyes'ye yarım sezonluğuna kiralandı. Gomis, Troyes'de kiralık olarak oynadığı süreçte çıktığı 13 maçta 6 gol kaydetti. Gomis, Saint-Étienne'ye döndükten sonra 3,5 sezon daha oynadı. Gomis, Saint-Étienne'de bulunduğu 4,5 sezon boyunca çıktığı 142 maçta 40 gol kaydetti ve bu başarısı Fransa'nın büyük takımlarını vede birçok başka Avrupa takımlarının dikkatini çekti.

Gomis, Saint-Étienne'den 2009 yılında ayrılarak Lyon ile anlaşma imzaladı. Gomis, Lyon forması ile 2009 yılından bu yana çıktığı 178 lig maçında 65 gol kaydetti.