Le Provence’ye Igor Tudor’u anlatan Bafetimbi Gomis oldukça dikkat çekici ifadeleri kullandı.

Galatasaray’da geçirdiğim zamana dair çok güzel anılarım var. Çok çalışmak zorundaydık. Belhanda, Feghouli, Fernando ve benimle büyük bir işe alımdan sonra iyi bir hazırlık yapmıştık. İtalya'da çok zaman geçirdi. Taktiksel dokunuşunu getirdi. Bizi iyi düzeltti. Güçlü, fiziksel olarak etkileyici bir ekibimiz vardı. Birlikte zorlamayı bırakmadık. Türkiye genelinde fark edilir bir başlangıç ​​yapmıştık. Başından beri şampiyon olacağımızı gördük." dedi.

Terim’le kazanılan şampiyonluğun temellerinin Tudor’dan geldiğini anlatan Fransız golcü, “Sezona iyi başladık, gençti, açık sözlülüğünü gerçekten beğendim. Oyuncularına yakındı. Dinliyordu. Ama onun kişiliği, karakteri vardı. Çok iyi futbol oynadık, emek isteyen, ki bu tüm meslektaşlarımın hoşuna gitmeyen bir şeydi. Fiziksel olarak güçlü hissetmeden büyük maçları kazanamazsınız. Onun sayesinde kısmen şampiyon olduk. Kredinin bir kısmı ona gidiyor.” dedi.

VERONA'YI KÜMEDEN KURTARDI

Bünyamin Gezer, Wilfried Zaha'nın penaltısını yorumladı Bünyamin Gezer, Wilfried Zaha'nın penaltısını yorumladı

Hellas Verona ile geçtiğimiz sezon 36 karşılaşmaya çıkan 44 yaşındaki teknik direktör, 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti.

(Le Provence)