Süper Lig'in 26. haftasında şampiyonluk yolundaki rakibimiz Fenerbahçe'nin Rize'de oynadığı karşılaşmada 5-1'lik sonuçla son buldu.

Futbolun içinde 5-1 gayet doğal bir skor. Şampiyonluk yarışı içindeki bir takım son sıralardan kurtulmak isteyen bir takımı 5-1 yenebilir.

ANCAK...

Galatasarayımız'ın Kasımpaşa deplasmanındaki müthiş geri dönüşüne gölge düşürerek Kasımpaşa'da forma giyen Veysel Sarı'nın performansına ön plana çıkaran bazı çevrelere bu maçta oynayan Rizespor kalecisi SERKAN KIRINTILI'NIN performansını örnek olarak gösteriyoruz.

KENDİ TARAFTARI BİLE TEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçe maçında yokları oynayan Serkan Kırıntılı'ya Rize Yeni Şehir Stadı'nı dolduran Rizespor taraftarları bile tepki gösterdi. Oyunun özellikle ikinci yarısında Serkan'a toplu tepkiler ekran başındaki bizlere kadar ulaştı.

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Serkan Kırıntılı, bu karşılaşmada sergilediği oyunla tepkileri üzerine çekmiştir. Şampiyonluğa koşan Galatasaray'ın taraftarları olarak Serkan Kırıntılı'nın bu maçta gösterdiği(?) performanstan rahatsızız! Ve yalnızca şunu soruyoruz;

VEYSEL SARI'YI SUÇLAYANLAR SERKAN KIRINTILI'YA NE DİYECEK?

NOT: Serkan Kırıntılı'nın kariyerinde en çok gol yediği takım Fenerbahçe. 14 maç 27 gol Maç başı:1.9 gol