Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın, Selçuk İnan'ın son dakikalara doğru gelen golüyle Eskişehirspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın görünmez kahramanları arasında ilk sırada WesleySneijder geliyordu. 

Hem Galatasaray'ın hem de Spor Toto 
Süper  Lig'in en çok şut çeken oyuncusu olan Sneijder, 90 dakika içerisinde rakip kaleye hiç şut çekmezken, oyunun içerisinde fazla etkili değilmiş gibi göründü. Ancak tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılı takımın girdiği gol pozisyonlarının ve attığı gollerin baş mimarı olmayı başardı. Wesley Sneijder, Umut Bulut'un attığı ilk golde pası veren isim olurken, son dakikadaSelçuk'un attığı golde, asisti yapan Olcan'a attığı pasla da golün ilk hazırlayıcısı olmayı başardı. Sneijder, Eskişehirspor karşısında en fazla başarılı pas yapan isimler arasında da yer aldı. Hollandalı oyuncu Eskişehirspor karşısında zorlu zemin şartlarına rağmen 23 başarılı pas yaptı.

                                                      GALATASARAY'IN 1. GOLÜ...



Hollandalı yıldız, gol bölgesinde fazla görünmeden işini yapan isimlerin başında gelirken, bu sezon Spor Toto 
Süper  Lig'deki ikinci asistini de yapmış oldu. Sneijder, Galatasaray'ın ligde oynadığı son 3 maçta 1 gol, 2 asistlik bir performans sergilerken, bu sezon en fazla süre alan isimlerin de başında geliyor.

Galatasaray'da ligde en fazla süre alan 5 isim:

Selçuk İnan - 1620 dakika
Fernando Muslera - 1620 dakika
Aurelien Chedjou - 1425 dakika
Burak Yılmaz - 1403 dakika
Wesley Sneijder - 1398 dakika

                                                     GALATASARAY'IN 2. GOLÜ...


webaslan