Şampiyonlar Ligi'ne ikinci turda Chelsea'ye elenerek veda eden, Spor Toto Süper Lig'de ise 26. haftayı kendi seyircisi önünde Kayserispor'a 1-0 yenilerek kapatarak sıkıntılı bir sürece giren sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda moral bulmaya çalışacak.

"Cim-Bom", kupada yarı final ilk maçını Türk Telekom Arena'da Bursaspor'a karşı yapacak ve müsabaka saat 20.30'da başlayacak.
Bursaspor maçı öncesi Galatasaray'da Didier Drogba, Hamit Altıntop ve Emre Çolak'ın sakatlıkları devam ediyor.

Türk Telekom Arena'da saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. 

GÜÇLÜ RAKİPLERİ ELEDİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda geride kalan 8 sezonda kupa kaldıramayan Galatasaray, güçlü rakiplerinin elenmesi sonrası bu sezon en güçlü favori durumunda.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un elenmesiyle birlikte Bursaspor, Eskişehirspor ve Medical Park Antalyaspor ile yarı finale çıkan takımlar arasında yer alan sarı-kırmızılı ekip, 14 kez kazanarak en fazla şampiyonluk yaşayan ekip konumunda bulunduğu bu kulvarda 8 sezonluk hasretine vermek istiyor.

Kupaya 4. turdan itibaren dahil olan "Cim Bom", ilk rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı oldukça zorlanırken, normal süresi ve uzatmaları 2-2 beraberlikle biten maçı penaltıları 8-7 önde tamamlayarak kazanabildi. Balıkesirspor'u 5. turda 4-0'la geçen sarı-kırmızılılar, Medical Park Antalyaspor, Elazığspor ve Tokatspor'la birlikte yer aldığı B Grubu'nu ise ikinci olarak tamamlayarak adını yarı finale yazdırdı.