Puan kaybına artık tahammülü kalmayan Fenerbahçe'de, bugünkü Göztepe maçı bir dönüm noktası olarak görülürken, teknik direktör Ersun Yanal, sakatlıkları geçen Kruse ve Muriç'in oynayacak duruma gelmeleri nedeniyle ilk 11'de değişiklik yapma kararı aldı. Tecrübeli çalıştırıcının, sakatlığı nedeniyle 6 maç kaçıran Alman futbolcuya 11'de yer açmak için, Malatya maçında kötü performans gösteren Moses'ı yedeğe çekmesi bekleniyor. Cezalı Isla'nın yerine Ozan Tufan'a görev verecek olan Yanal, Dirar'ı da sağ kanatta görevlendirecek.

Göztepe Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle nebiliyor mu? (Bein Sports)

Göztepe Fenerbahçe maçı izle Justin TV canlı maç linki… TFF Süper Lig’in 13. haftasında Göztepe, Bornova Stadı’nda Fenerbahçe ile karşılaşıyor Taraftarlar ise maçı canlı izlemek için kesintisiz şifresiz bedava yayın arayışında. Justin TV Göztepe Fenerbahçe maçı canlı yayınlayacak mıŞifresiz bedava Bein izlemek için detaylar haberin içinde… Justin TV izle Göztepe Fener maçı şifresiz bedava Bein izlemek için bilgiler haberimizin içinde…

Ligde 3 maçtır bileği bükülmeyen Göztepe, Fenerbahçe'ye kilitlendi. İzmir ekibinde parola; galibiyet. Dev maça büyük bir ilgi gösteren sarı- kırmızılı taraftarlar da biletleri, günler öncesinden tüketti. Kariyerinde ilk kez F.Bahçe'ye rakip olacak Teknik Direktör İlhan Palut, "F.Bahçe'ye karşı kendi futbolumuzu, sistemimizi ortaya koyacağız. Çok iyi oynamalıyız artı çok iyi mücadele etmeliyiz" diye iddialı konuştu.

GÖZTEPE FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ İZLEYEBİLİR MİYİZ?

Göztepe Fenerbahçe maçı Bein Sports 1'den yayınlanacak. Maçı canlı izlemek için Digitürk Play abonesi olmanız gerekmektedir.

Göztepe Fenerbahçe maçı bedava şifresiz Bein Sports 1 canlı izle