İngiliz futbolunun efsane ismi David Beckham, Amerika Ligi'nde yeni satın aldığı Miami kulübüne Fildişili oyuncuyu getirmeyi planlıyor. Oyuncunun temsilcileri ile ön görüşmeyi yapan Miami yetkililerinin cevap beklediği ifade edildi.

Amerika'da Los Angeles Galaxy forması giyen ve popularitesi ile birlikte kulübün isminin duyulmasını sağlayan süperstar, Drogba transferi ile de aynı etkiyi yaratmaya çalışacak. Miami'de kulübü satın aldıktan sonra büyük bir stad projesini de hayata geçirmeyi planlayarak baştan sona bir değişimin startını veren David Beckham'ın, yaklaşık 125 milyon poundluk bir harcamaya imza atacağı konuşulurken, Didier Drogba'nın da önemli bir yatırım olarak görüldüğü belirtildi.

İTALYAN KULÜPLERİ DE PEŞİNDE!

MLS ligi takımlarından New York Red Bulls, Premier Lig'den eski kulübü Chelsea ve İtalya Serie A  devlerinden Roma ile Juventus'un da peşinde olduğu Didier Drogba'nın, sezon sonunda sona erecek kontratını uzatmayarak Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Her açıklamasında henüz kararını vermediğini vurgulayan 36 yaşındaki süperstar, bu sezon Galatasaray forması ile 35 mücadelede şans bulurken, 14 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi ve eleştirilerden kurtulamadı.

Webaslan