Futbolcu alacaklarının ikinci taksidini ve vadesi gelen borçlarını ödemesi için nakde ihtiyacı olan Gremio Kulübü, Galatasaray'a Alex Telles transferi için 8 Ocak'a kadar süre vermiş durumda. 8 Ocak'a kadar transferin bitmesi istenirken, bu tarihten sonra sarı-kırmızılılara olumlu yanıt verilmeyeceği de öğrenildi.

8 OCAK'A KADAR SÜRE

Dün (26 Aralık Perşembe) oyuncuların gecikmiş alacaklarının ilk taksidini ödeyen Brezilya temsilcisi, kurallar gereği taksitlerin ikinci kısmını ve diğer kalan borçalarını 8 Ocak'a kadar ödemek zorunda. Ligde elde edilen ikincilik ödülü olarak 7 milyon euroyu da önümüzdeki hafta içi alacak olan Breziya ekibi, Galatasaray'ın Alex Telles için ödeyeceği bonservisten gelecek para ile kalan borçları da kapatmanın hesaplarını yapıyor.

TELLES'İN YERİNİ DOLDURMAYA BAŞLADILAR

Gremio'nun Alex Telles'i Galatasaray'a sattıktan sonra bu bölgeyi kiminle dolduracağı da belli oldu. Gremio, sözleşmesi sonra eren 20 yaşındaki Wendell ile yeniden masaya oturup, genç ismin kontratını uzatarak Telles'in yerini doldurmaya hazırlanıyor. Gremio Futbol Direktörü Rui Costa da yaptığı basın toplantısında Wendell'in kalitesi ile Libertadores'i kaldırabilecek ve Telles'in boşluğunu doldurabilecek bir isim olduğunu söyledi. 

Webaslan