Galatasaray'ın en büyük transfer hedeflerinden Alex Telles'in menajerinin yaptığı pozitif yorumlar sonrasında, Gremio Sportif Direktörü Rui Costa'dan Galatasaray taraftarının üzecek açıklamalar geldi.

Menajer Otto'nun G.Saray'ın istenen teminat mektubunun gönderdiği sözlerinin aksine, Rui Costa bir gelişme olmadığını söyledi ve, "Galatasaray ile aramızdaki görüşmelerde bir değişme yok. Görüşmeleri durdurma manifestomuzdan sonra, kulüp daha pozitif bir adım atmadı" ifadelerini kullandı.

Telles'in takımda kalabileceğinin de sinyallerini veren yönetici, "Bizim için Alex Telles'in takımda yeri var. Onlar görüşmelerde bir adım atsa bile, biz teklifin kulübün menfaatleri doğrultusunda olup olmadığı konusunda konuşacağız. Eğer bu konuşmamızdan olumlu bir sonuç çıkmazsa da, oyuncumuz 2014 yılında da muhteşem bir sezon geçirmek için burada olacaktır" diye konuştu.

Galatasaray ile Gremio arasındaki görüşmeler bir süre önce tıkanmış ve başkan Ünal Aysal da transferle ilgili çalışmalarının pozistif yönde ilerlemediğini belirmişti.

Webaslan