Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurahim Albayrak, GS Store'un depolarında bulunan 7 milyon liralık geçmiş sezon ürünlerinin satışı için bir internet sitesiyle anlaşma yaptı.
 
Galatasaray Yönetim Kurulu, mali sıkıntılarla boğuşan sarı kırmızılı kulübe kaynak yaratmak için, deyim yerindeyse 'OHAL' ilan etmiş durumda.
 
Eski başkan Ünal Aysal döneminde borsaya kota ettirilen Sportif A.Ş.'nin yüzde 14’lük hissesini satışa çıkarıp 22 milyon Euro gelir elde etmeyi planlayan Galatasaray yönetimi, yeni bir kaynak daha buldu.
 
Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kulübün lisanslı ürünlerini satan GS Store'un depolarında bulunan 7 milyon TL değerindeki geçmiş sezon ürünlerinin satışı için dev bir alışveriş sitesiyle anlaşma yaptı. Şirket söz konusu şirket, GS Store ürünlerini internet üzerinden satarak, Galatasaray'a hem gelir sağlayacak hem de binlerce parça ürünün depo maliyetinden kurtaracak.
 
Abdurrahim Albayrak hatırlanacağı üzere dün de otomotiv devi Skoda'nın CEO'su Winfred Vahland'la, Galatasaray Kulübü'ne sponsor olması için görüşme yapmıştı.