Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray derbisinin ertelenmesinin ardından Portekizli teknik adam Vitor Pereira'ya "Galatasaray - Beşiktaş'tan sonra" şeklinde bir ifade kullandığının iddia edilmesinin ardından Galatasaray cephesinden konuşulacak bir paylaşım geldi.

Aziz Yıldırım ile Vitor Pereira arasındaki konuşmalar, sosyla medyada bir anda en çok yorum yapılan olay haline gelirken, GS TV de FB TV'ye göndermede bulundu.

twitter'dan ezeli rakiplerinin televizyon kanalına gönderme yapan GS TV, "Büyük bir habercilik başarısına imza atan meslektaşlarımızı tebrik ederiz" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, GS TV'nin bu paylaşımını sıkça retweet yaptı.

4

UTANMADAN YALANLADILAR

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacakları derbi maçın ertelenmesi ve son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray ile oynayacakları derbinin müsabakaya kısa bir süre kala alınan istihbarat nedeniyle ertelendiği bildirildi.

Derbi maçın ertelenmesinin ardından Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira ile yaptığı görüşmenin kulüp televizyonuna yansımasıyla ilgili olarak ise şu görüşlere yer verildi:

"Başkanımızın bahsi geçen yayın sırasında teknik direktörümüz Vitor Pereiraile bambaşka bir konu ile ilgili konuştuğunu belirtmekle birlikte, daha önce erteleme maçı bulunan rakip takım yöneticilerinin fikstür ile ilgili taleplerini içeren konuşmalarda da olduğu gibi, tarafımızın ve Galatasaray'ın maç tarihiyle ilgili görüş beyan etmesi hususunda bir beis görmemekteyiz. Kamuoyunu, son günlerde yaşanılan zor sürecin ciddiyetine uygun davranmaya ve sporun ruhuna aykırı bu tür yaklaşımlardan uzak durmaya davet ediyoruz."