Galatasaray'ın başarısız sonuçlarından dolayı sürekli istifa etmesi gerektiğiyle gündeme gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hürriyet'e verdiği röportajda bir itirafta bulundu.

Başkan Özbek, Sarı Kırmızlı ekibe Çinlilerin talip olduğunu açıkladı.

ÇİNLİLER GALATASARAY'I ALMAK İSTİYOR

Özbek, Çinlilerin Galatasaray'a tavrını şu cümlelerle açıkladı: “Resmi olarak kulübe ulaşmış yazılı bir teklif yok ama gayri resmi olarak bazı girişimler var. Galatasaray’ın satılması yönündeki düşünceleri kesinlikle reddediyorum. Gelen tüm teklifleri elimin tersiyle ittim. Bu tip konuşmalara, tartışmalara dahi girmedim.”

BAŞARILI OLURSAM ADAYIM

''2018’de aday olacak mısınız?'' sorusuna ise, ''O tarihe kadar yaptığım işlerin önce bir hesabını vereceğim. Hem Genel Kurul’a hem de kendime. Başarılı mıyız yoksa başarısız mıyız? Kendi aritmetiğimizi yapacağız. Eğer başarısız bulunuyorsak zaten bizim aday olmamız söz konusu değil. Ama Genel Kurul bizi tasvip ederse ve kendimizi başarılı bulursak elbette aday oluruz.'' diyerek cevap verdi.

BİRAZ SABIRLI OLSUNLAR

''G.Saraylılar sabırlı olursa, nasıl aydınlık günlere geleceğini görecekler.'' diye konuşan Özbek, Emlak Konuttaki arsanın gelişeceğini ve Galatasaray'ın güzel günler göreceğini ifade etti.