Almanya Hannover 96 ekibinde futbol hayatını sürüden gurbetçi oyuncu Ceyhun Gülselam, Bugün TV'ye çok özel açıklamalarda bulundu. Sezon başında Galatasaray'dan Hannover 96 kulübe transfer olan orta saha oyuncusu Gülselam, sarı-kırmızılıların Borussia Dortmund'u yenebileceğini bildirdi.

Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'ndeki kötü gidiğini ve Dortmund ile oynayacağı maçı yorumlayan Ceyhun, "Futbolda öyle sonuçlar olabiliyor. Henüz daha her şeyin bitmediğini düşünüyorum. Galatasaray burada Borussia Dortmund karşısında iyi bir maç çıkarırsa kazanabilir. Çünkü bir oyuncu için motive olmak ve takım halinde hareket etmek çok önemli. Galatasaray bunu yapabilirse kazanabilir ama kolay olmayacak. Dortmund gerçekten çok güçlü bir takım. Çok çabuk oyuncuları var ve evinde oynuyor. Ama Galatasaray'da bunu yapacak bir takım ve yetenekli oyuncular var. Yeneceklerine inanıyorum." dedi.

Roberto Mancini döneminde sarı-kırmızılı takımda oynamayı hakettiğini de kaydeden Ceyhun, Mancini ile görüşmediğini söyledi.