Trabzonspor, Galatasaray'a transfer olan Olcan Adın'ın ikinci taksidi ödenmediği için pazar akşamı sahasında oynayacağı sarı kırmızılılara ihtarname gönderdi.

Trabzonspor ile Galatasaray arasında pazar günkü maç öncesinde Olcan Adın krizi baş gösterdi. Sezon başında 4 milyon Avro ve Salih Dursun'un 2 yıllığına kiralanması karşılığında Galatasaray'a verilen Olcan Adın'ın transfer taksitleri aksayınca, bordo mavililer, sarı kırmızılı yönetime ihtarname gönderdi. Geçen yaz 1 milyon Avroluk ilk taksiti ödeyen Galatasaray'ın Trabzonspor'a 6 ayda bir, 1 milyon Avro ödemesi gerekiyordu.

Ancak Ocak ayından bu yana ikinci taksiti bekleyen Trabzonspor, sonuç alamayınca Galatasaray'a hem ihtar çekti, hem de Nisan ayı sonuna kadar süre verdi. Bu sürenin sezon sonuna kadar uzayabileceği ifade ediliyor.

Galatasaray'ın Trabzonspor'a maddi zorluklar nedeniyle taksitleri ödemekte güçlük çekildiğini bildirdiği öğrenildi.
Galatasaray, futbolcu teklif etti

Ara transfer döneminde de Galatasaray'ın Abdürrahim Albayrak kanalıyla Trabzonspor'a futbolcu teklif ettiği ve bu yolla transfer taksitlerini kapatmayı denediği iddia edilmişti. Ancak Trabzonspor, hem kadro şişkinliği hem de mali yapıdaki dengesizlik sebebiyle sıcak para girişine ihtiyacı olduğu için bu teklifi kabul etmemişti.