Galatasaray'da yapılan olağanüstü kongre sonrası göreve gelen Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yeni yönetim dün görev dağılımı yaptı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Türk Telekom Arena'da ilk toplantısını gerçekleştiren yönetimde görev dağılımı da belli oldu. Futbol şubesinin patronu olması beklenen Abdurrahim Albayrak'a çok özel bir görev verildi. Albayrak, iki başkan yardımcısından biri olarak atandı. Deneyimli idareci, futbol şubesindeki görevini de devam ettirecek. Diğer iki başkan yardımcılığına ise Prof. Dr. Hamdi Yasaman ile Dursun Aydın Özbek getirildi. Yasaman aynı zamanda voleyboldan sorumlu olacak. Özbek ise mali ve idari tüm konularda en yetkili isim.

Ebru Köksal genel sekreter

Bu üç yönetici dışında görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Mete İkiz muhasip üye, Mehmet İpek Dokuyan pazarlama AŞ, Ebru Köksal genel sekreter, Ceyda Gürcan-H.Ural Aküzüm hukuk işleri, Ali Yüce su sporları ve kalamış tesisleri, H. Murat Atay kürek şubesi, S. Arda Üçe insan kaynakları ve iletişim. Basın sözcülüğü görevine ise henüz kimse atanmadı.