Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve kulüp sözcüsü Şükrü Ergün, Rsdyospor'da katıldığı canlı yayında Burak Yılmaz için Napoli'den teklif almadıklarını açıkladı. Ergün ayrıca Arda Turan'ın bu sezon sarı-kırmızılı formayı giymeyeceğini de ifade ederek; yabancı futbolcuların durumu hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Ergün, takımdaki bazı yabancı oyunculara kendileriyle çalışılmayacağının iletildiğini belirtti.

ÇOK İLGİNÇ BİR YABANCI AÇIKLAMASI!

Şükrü Ergün, "Culio'dan sonra kadromuzdaki bazı yabancı oyuncularla yollarımızı ayıracağımızı beyan ettik. Bu oyuncuların casino bazıları kendilerine kulüp bakıyorlar. Bazılarına biz yardımcı olmaya çalışıyoruz. Oyuncuların isimlerini söylememiz mümkün değil. Bu Fatih hocanın yetkisinde olan bir konu. Belli sayıda yabancı oyuncumuza kendileriyle çalışmayacağımızı deklera ettik" dedi.

"BURAK YILMAZ İÇİN TEKLİF GELMEDİ"

"Burak Yılmaz konusunda Napoli ya da bir başka takımdan gelmiş bir resmi bir teklif yok" diyen Ergün, "Bunların dedikodu olduğunu söylemeliyim. Galatasaray, böylesine önemli bir oyuncusundan hele de yabancı kontenjanındaki sınırlama nedeniyle yerli oyuncuların öneminin daha da arttığı ortamda vaçgemek istemez" şeklinde konuştu.

"ARDA BU SENE GELMEYECEK"

Arda için Atletico Madrid'le profesyoneller düzeyinde ikinci bir görüşme yapıldığını dile getiren Ergün, "Atletico başkanı bu konuyu bu sene kurcalamamız konusunda ricacı olmuş. Biz de bu işin peşini bu sene için bıraktık. Artık Arda'nın kafası daha fazla karışmasın, takımına konsantre olsun. 'Önümüzdeki sene bakacağız' dedik. Profesyoneller düzeyinde bir temas oldu. Arda, kulüpler anlaşırsa bu sene de gelebilirdi. Arda örnek bir Galatasaraylı, bizim kaptanımız. Her zaman Galatasaray'a dönmeye hazır olacaktır" dedi.

TV VE RADYOLARDA BURAK YILMAZ KONUŞULUYOR!


Sky Italia muhabirlerinden Gianluca Di Marzio, Burak Yılmaz ile bir dönem Fiorantina'nın ciddi şekilde ilgilendiğini ancak şuan Napoli'nin en büyük hedeflerinden olduğunu söylerken, ''Fiorentina Burak'ı çok istiyordu ancak olmadı. Şuanda da Napoli'nin gündeminde. Galatasaray Başkanı Aysal tatmin olmayacağı bir bedeli onu bırakmayacaktır. Mor Menekşeler oyuncunun kendisine yıllık 3 milyon euro veriyordu'' ifadelerini kullandı.

Sportitalia muhabiri Malu Mpasinkatu'da Radio Crc'ye verdiği demeçte, ''Napoli, Higuain'e eşlik edecek birini arıyor. Bergessio alternatif bir isim. Zaten bizim ligimizde oynuyor. Ancak ideal oyuncu burada Burak Yılmaz olacaktır. Güçlü bir oyuncu. Geçen yılın yarısında Drogba'nın partneriydi. Bunu San Paolo'da da gördük'' dedi.

BENITEZ'İN BİTMEYEN RÜYASI

Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın önde gelen spor gazetesi La Gazzetta della Sport, Napoli'nin Osvaldo ya da Burak Yılmaz'ı istediğini iddia etmişti. Roma'nı Osvaldo'yu bırakmaya sıcak bakmaması nedeniyle de Burak en ciddi aday olarak gösterilmişti.

Radyospor