Goran Pandev’in ayrılması ile Burak ve Umut’lu forvet hattını güçlendirme kararı alan yönetim adına idari menajer Cenk Ergün önceki gece Fransa’ya gitti. İki futbolcu da Galatasaray’ın ilgisine kayıtsız kalmazken masada mali şartlar da konuşuldu.

GIGNAC, YILLIK 3.5 MİLYON EURO TALEP ETTİ

TAKIM içindeki mali dengeleri bozmak istemeyen sarı kırmızılı yönetim Gignac ve Ayew’e 2.5’ar milyon Euro önerdi. Bonservis bedelinin bulunmaması ve bu sezonda Fransa Ligi’nde başarılı bir sezon geçirmelerinin de etkisi ile 2 yıldız oyuncu da Galatasaray’da imza parası istedi. Lyon ile birlikte Dinamo Moskova’nın talip olduğu Andre Pierre Gignac, Galatasaray’dan 3 milyon Euro imza parası talep etti. Ayrıca Fransız golcü, 3.5 milyon Euro yıllık ücret talebinde bulundu. Ayew ise 2 milyon Euro’luk imza parası verilmesini istedi.

MAÇ BAŞINA 25 BİN EURO TEKLİF EDİLDİ

ANCAK Galatasaray yönetimi adına Ergün, sarı kırmızılı takımdaki mali dengeleri bozmamak adına Pierre Gignac ve Andre Ayew’e ödeyebilecekleri tavan ücretin 2.5 milyon Euro olduğunu dile getirdi. 

Bu sezon Marsilya’da 21 gol ve 2 asist ile başarılı bir performans sergileyen 29 yaşındaki Gignac’a bu garanti ücretin yanında maç başına da 25 bin Euro teklif edildi. 

Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün ve sarı kırmızılı idareciler, iki yıldız futbolcunun da talep ettikleri imza paralarının aşağı çekilmesi adına yoğun çaba harcıyor.

Marsilya’da 59 gol attı

2010 yılından beri Fransız ekibi Marsilya’da forma giyen Gignac, 154 maçta 59 kez rakip ağları sarsmayı başardı.

Hürriyet