Sarı-Kırmızılı takımda oynayamaya hazır olduğunu dile getiren Akhisar'ın başarılı sol kanadı, "Hamza Hoca beni çok yakından tanıyor. Gideceğim takım eğer Galatasaray olursa bu yüzden işim daha kolay olur" dedi. Adının Galatasaray'la anılıyor olmasından son derece mutluluk duyduğunu ifade eden Güray, şunları söyledi:

'Gurur verici...'

"Büyük takımlarla ismimin anılması çok mutlu ediyor beni. Bu tabii ki gurur verici bir şey benim için. Ancak şu anda Akhisar Belediyespor'un sözleşmeli futbolcusu olduğumu unutmamak gerekir. Takımım için mücadele ediyorum. Her futbolcu gibi benim de hayalim bir gün büyüklerde forma giymek. Bunun için çok çalışıyorum. Yapmam gereken de bu. Diğer konularla menajerim ilgileniyor."

'Sol bek oynarım'

"İnşallah hayırlısı neyse o olur. Benim Hamza hocayla bu konuda şimdiye kadar bir görüşmem olmadı. Galatasaray'a gitmekten çok, orada oynamak önemli. O konuda her zaman kendime güveniyorum. Ben sol kanatta hem önde hem de arkada oynayabiliyorum. Şu anda Akhisar'da arkadayım ama birçok maçta önde de oynadım. Oynamak istediğim asıl mevkii sol bek. Bu mevkiide kendime her zaman fazlasıyla güveniyorum. Galatasaray'da büyük bir forma savaşı var ve ben de her zaman oradaki bu zorlu mücadelenin içine girmeye hazırım."