UEFA tarafından Avrupa’dan 1 yıl men edilen Galatasaray, hem bütçesini zorlamayacak hem de hayal kırıklığı yaratmayacak transferler yapmak istiyor. 

Savunmaya takviye yapacak olan Sarı-Kırmızılıların öncelikli hedefi ise bildiği isimler. Aslan'ın amacı, Manchester City’den kiraladığı Jason Denayer’i yine aynı formülle kadrosuna katmak. 
 
Yönetim, Belçika’nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan savunmacı için EURO 2016 başlamadan İngiliz kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor. City ile anlaşan ünlü teknik adam Pep Guardiola’nın takımında düşünmemesi durumunda Cim Bom, Denayer’i sezon başındaki şartlarla kadrosunda tutmak istiyor. 
 
Galatasaray'a uyum sağladı
 
Nitekim Denayer de sezon bitiminde duygusal bir veda mesajı yayınlayarak Galatasaray taraftarına veda etmişti. Mesajında “Geçtiğimiz 9 ayda yalnızca futbol hakkında çok şey öğrenmedim, hayat hakkında da çok şey öğrendim. İniş ve çıkışların olduğu zor bir sezon geçirmiş olsak da, efsanevi kulübünüzde ve mükemmel şehrinizde geçirdiğim her andan zevk aldım. Galatasaray için her zaman elimden geleni yapmaya çalıştım çünkü tutkulu taraftarlarımız bana çokça ilham verdi” diyen Belçikalı futbolcunun da geri dönüşe sıcak baktığı öğrenildi.