İspanyol teknik adamın Türk Milli Takımı’nın Portekiz’le oynayacağı Dünya Kupası play-off maçı için İstanbul’a gelme ihtimalinin olduğu belirtildi.

Torrent, Guardiola’yı ayrıca Manchester City ile beraber sezon başında hazırlık maçı oynamak üzere İstanbul’a davet etti.

Bu arada Galatasaray’ın Göztepe ve Rizespor maçlarında sistem değiştirmesinin arkasında da Guardiola’nın tavsiyesinin yattığı öğrenildi. Torrent sürekli temas halinde olduğu Katalan teknik adamla gidişat hakkında bir görüşme yaptı.

Guardiola, Torrent’e, “Önceliğin bu sezonu kurtarmak olsun. Kendi oyununu değil rakibin kurgusu üzerine oyun seç. Düşersen tarihe geçersin. Ancak kalırsan kimse defans yaparak kaldın diye seni suçlamaz.” uyarısında bulundu.

"TORRENT BENİM DOSTUM"

"Teknik direktörler arasında birkaç iyi arkadaşım var. Gerçekten çok rekabetçi bir dünya ama 1-2 isim sayayım. Mikel Arteta umarım hala dostlarımdan biridir. Şu anda Galatasaray'da çalışan Domenec Torrent var. Onlarla birlikte çalıştım. Ben onları dostum olarak görüyorum. Umarım onlar da beni dostları olarak görüyorlardır umarım. "

"MOURINHO DAHA İYİDİR"

"Futbolda teknik direktör ve futbolcu olarak başardıklarımın yarısını, golf oynarken daha iyi bir vuruş yapabilme yeteneği karşısında değiştirirdim. Futbolu tamamen unuttuğum tek şey golf oynamak. Mesela, Jose Mourinho'nun vuruşları çok daha iyidir. Benim vuruşlarım felaket."

(Fotospor)