Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler! Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Başakşehir FK başkanı Göksel Gümüşdağ, önümüzdeki günlerde TFF başkanlığına aday olacağını açıklayacak.

AKLINDAKİ İSİM FATİH TERİM

Gümüşdağ'ın aklındaki hoca ise Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim. Deneyimli teknik adamla sıkı dost olan Göksel Gümüşdağ, Fatih Terim'i yeniden Milli Takımın başına getirmeyi hedefliyor.

GALATASARAY KONGRE ÜYESİYDİ

Geçmişte Galatasaray kongre üyesi olan ve kulüpte yöneticilik görevini üstlenen Göksel Gümüşdağ, Sarı-kırmızılı taraftarların yoğun baskısıyla kulüp üyeliğinden istifa etmişti.

AĞAOĞLU VE ÇEBİ DE ADAY OLACAK

İbrahim Seten'in iddiasına göre Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de adaylığını açıklaması bekleniyor.

GEÇİCİ BAŞKAN SERVET YARDIMCI

Özdemir'in istifasından sonra başkanlık görevini seçime kadar Servet Yardımcı üstlenecek.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ KİMDİR?

Göksel Gümüşdağ, 10 Ekim 1972 tarihinde İstanbul'da doğdu. Bir dönem İBB Spor başkanlığı yapan Gümüşdağ, 2011 yılında Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF Başkanı olmasının ardından TFF Başkan vekili olmuş fakat Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa etmesinin ardından o da istifa etmiştir. Evli ve 2 çocuk sahibi Göksel Gümüşdağ İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesidir. 2014-2017 yılları arasında Kulüpler Birliği Vakfının Başkanlığını yapmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir.

Anadolu Üniversitesi İktisat ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Gümüşdağ, Gümüşdağ Elektronik San. Ve Tic. LTD'nin Yönetim kurulu başkanıdır. 

(GsGazete)