NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' adlı programda Galatasaray'ı değerlendiren yorumcu Mehmet Demirkol, Selçuk İnan ve Sneijder başta olmak üzere birçok ismin performanslarına yönelik sert eleştiriler yaptı.

İlk olarak Selçuk İnan'ı eleştiren Mehmet Demirkol, "Selçuk rezalet. Futbolu bırakmış gibi. Pas tercihleri kötü. Kafası yerinde değil gibi. Hiçbir arkadaşına atamadı topu. İnanılır gibi değil" dedi.

Yekta Kurtuluş ile Wesley Sneijder'in performansları arasında hiçbir fark olmadığını dile getiren Demirkol, "Yekta ile Sneijder'i maç boyunca ayırt edemedim. Hangisi Yekta, hangisi Sneijder? Arada bir fark olması gerek miyor mu? Senijder'in topu alıp oyunu kontrol etmesi gerekmiyor mu? Hangi bölgede oynamasının bir önemi yok. Maça ağırlığını koyması gerekiyordu." diye konuştu.

Felipe Melo'nun Chelsea karşısında çok kötü oynadığını belirten Demirkol, "Karabük, Rize maçları iyi güzel de bütün sezon bu maçı beklemelisin. Melo neden milli takıma çağırılmıyor? İşte böyle büyük maçlarda oynamadığı için çağrılmıyor" ifadelerini kullandı.

"Lucescu Türkiye'ye gelir"

Galatasaray'da sezon sonunda bazı değişikliklerin olabileceğini de ifade eden Demirkol, "Bu yaz Lucescu geri gelir, Türkiye'ye gelir. Karadeniz kıyılarına mı gider, İstanbul'a mı gelir bilmiyorum ama Ukrayna karıştıktan sonra herkesin radarları açıldı." dedi.