Eski kaptanın kendisine Brezilya ve Arjantin’de takım aradığı iddialarının ışığında Fatih Terim’in Denizlispor maçından sonra yaptığı, “Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım.  Burada hatalarının bedelini bir ödemiş bir Arda var. Hala da ödemeye devam ediyor. Böyle bir oyuncudan bahsediyoruz” açıklaması bu şekilde yorumlandı. 

Gelen bilgilere göre Başkan ile Terim’in Pazartesi günü bir görüşme yapacağı ve tecrübeli teknik adamın, bonservisi elinde olan eski kaptanı için sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Terim’in, “bu sadece teknik bir karar değil, onu da söyleyeyim. Arda Turan transferi konusunda yönetimle karşı karşıya geldiğim ve kriz olduğu doğru değil. Bu söylemlerden hiç hoşlanmıyorum. Herhangi bir şey olursa bildiririz” sözleri Terim’in Arda’yla ilgili kararı Başkan Mustafa Cengiz’e bıraktığı şeklinde değerlendirildi. Terim’in yarın Arda için Başkan’la konuşacağı ama asla baskı kurmak gibi bir niyeti olmadığı da gelen bilgiler arasında. 
Terim’in, “Arda Turan, Galatasaray'ın yatırım yapıp emek verdiği birisi. Ayrılırken kulübe ciddi katkı sağladı. Arda iyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla, sevabıyla, günahıyla zor bir süreç geçirdi. Hayatta hepimiz ikinci bir şansı hak edecek şeyler yaparız diyerek de eski kaptana sözleşme verileceğini işaret ettiği belirtildi.

Kaynak: Fotospor