Sezon başında bazı bölgelere oyuncu almayı başaramayan Galatasaray, ara transfer döneminde forma rekabetinin yüksek olduğu bir kadro kuracak. Sarı-kırmızılı takım, son olarak Romanya'nın Viitorul takımında forma giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Roberto Malaele'yi gündemine aldı.

Bazı yaşlı oyuncularıyla devre arasında yollarını ayırmayı planlayan Cimbom, genç oyuncular ile kadrosunu güçlendirecek.

GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Bu sebeple teknik heyetin, Hagi'nin de 'kaçırmayın' dediği Malaele'yi çok istediği ve yılbaşından sonra transfer görüşmelerinin başlayacağı öğrenildi.

Galatasaray'dan bir ismin görüşmeler için Romanya'ya gideceği öğrenildi. Rumen ekibiyle masaya oturacak olan Galatasaray, transfer dönemi başlamadan ilk transferi gerçekleştirmeye çalışacak. Galatasaray'ın genç oyuncu için Viitorul'a 500 bin Euro önereceği belirtiliyor.

İKİ AŞAMALI TAKIMA KATILACAK

Academia Hagi'de yetişen 17 yaşındaki futbolcu 2019-2020 sezonundan bu yana Viitorul forması giyiyor.

Malaele'nin transferi gerçekleşmesi halinde genç oyuncu bir süre sarı-kırmızılı takım altyapısında forma giydikten sonra A Takım'a çıkartılacak.

Galatasaray, Hagi'nin prensi Roberto Malaele'yi istiyor - Galatasaray (GS)  Haberleri - Spor

KOLAYLIK YAPACAK

Galatasaray'ın eski yıldızları Gheorghe Hagi'nin sahibi olduğu, Gherghe Popescu'nun başkanlığını yaptığı Rumen ekibinin, Malaele transferinde sarı-kırmızılı takıma kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

(Sabah)