Galatasaray formasıyla tarihi başarılara imza atarak kulüp tarihine geçen Gheorghe Hagi, son dönemde maddi açıdan zor günlerden geçiyor. Ülkesi Romanya’da bir futbol akademisine sahip olan ve Romanya Lig 1’de Constanta kulübünü yöneten Hagi, ekonomik anlamda sıkıntıya girdi.

17 milyon euro olarak tahmin edilen servetinden akademisi ve kulübü için 10 milyon euro ayıran 49 yaşındaki efsane, 2012 yılında Poiana Brasov’dan çocukları Kira ve Ianis’e satın aldığı 2 apartmanı elden çıkarmaya karar verdi.

Malaga’nın umudu azaldı

Yeni sezon kadrosunda olup olmayacağı sürekli olarak tartışılan Nordin Amrabat konusunda Malaga’nın ilgisi devam ediyor. İspanya basınında çıkan haberlerde sarı-kırmızılıların geçen sezon Amrabat’ı kiralayan Malaga’dan 1.5 milyon euro istediğini, satın alma opsiyonu olarak da 2.5 milyon euro talep ettiğini yazdı.

Öte yandan, Faslı yıldızın Belçika’daki hazırlık maçında gösterdiği performans ve attığı golden sonra Malaga’nın transferde daha da zorlanacağı ifade edildi. Laopinionmalaga sitesi de 27 yaşındaki futbolcunun başarılı bir form grafiği çizdiğini ve kulübünde kalma ihtimalinin kuvvetli olduğunu kaydetti.

Turgan Ece vefat etti

Galatasaray’ın eski futbolcu ve yöneticilerinden Turgan Ece, 90 yaşında vefat etti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Turgan Ece’nin vefatını derin bir  üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

1941-45 yılları arasında Galatasaray’da futbol oynayan ve 1958 yılından itibaren yönetim kurullarında görev alan Turgan Ece,  Galatasaray’a kazandırdığı değerleriyle sonsuza dek anılacaktır. Ece’nin ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.