Galatasaray bu imzayı FIFA'ya taşımaya karar verirken, Ünal Aysal bu konuda; "Hajroviç'in FİFA kararı olmadan Werder Bremen'e imza atmaya hakkı yok. Bu durum hem Alman kulübü için hem de Boşnak oyuncu için hukuki bir sorun oluşturacak." demişti.

Konu hakkında açıklama yapan Werder Bremen teknik direktörü Thomas Eichin, içlerinin rahat olduğunu söyledi. "Hajrovic ile çalışacağımız için çok mutluyuz. Çok hızlı, antrenmanlarda çok çalışkan ve Bundesliga için ideal bir oyuncu. Hajrovic, De Bruyne ve Hunt'ın karışımı bir oyuncu" dedi.

HAJROVIC'IN AVUKATI FIFA SAVCISI ÇIKTI
Eichin, 18 Temmuz'da Hajrovic konusunda FIFA'da bir duruşma olduğunu ve durumun CAS'a kadar taşınabileceğinin hatırlatılması üzerine; "Bize Hajrovic'in avukatı oyuncunun kontrat dışı olduğunu söyledi. Bizim ilk resmi maçımızda oynayabileceğini garanti etti" açıklamasını yaptı. 

HAJROVIC ÇOK RAHAT
Hajrovic ise, tüm bu gelişmelere rağmen rahat olduğunu belirtiriken; "Benim için stresli günler değil. Benim bir danışmanımve avukatım var. Her şeyin iyi olduğunu ve sorun çıkmayacağını söylediler" dedi. 

Werder Bremen'e transfer sürecini de anlatan Hajrovic; "Çok fazla teklif vardı. Thomas Eichin bana birçok kısa mesaj gönderdi. Beni gerçekten istediklerini hissettim. Werder gelenekleri olan bir kulüp. Benim için en ideal çözümdü" ifadelerini kullandı.

Kendisini bir futbolcu olarak nasıl tanımladığı sorusuna yanıt veren Hajrovic; "Adımı YouTube'a yazın, nasıl bir oyuncu olduğumu görün" diyerek sözlerini noktaladı.