Bir yandan Roberto Mancini'nin ayrılmasının ardından teknik adam arayışı nedeniyle diğer yandan UEFA'nın Finansal Fair-Play uygulaması nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray'a bir darbe şu günlerde Dünya Kupası'nda boy gösteren yıldız oyuncusundan gelmek üzere.
 
Devre arasında İsviçre'nin Grasshoppers takımından 3.5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen ve alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak sözleşmesini feshetmek isteyen İzet Hajrovic'in Juventus yolunda olduğu öğrenildi.
 
Adı geçtiğimiz günlerde Alman basını tarafından sıkça Werder Bremen'le anılan Bosna-Hersekli oyuncunun İtalya'nın dev kulübünün de yakın takibinde olduğu belirtilirken, FIFA'nın Hajrovic'in sözleşmesinin feshetmesi halinde Juventus'un yıldız oyuncuyla masaya oturacağı iddia edildi.
 
Benzer süreç Ribery olayında da yaşanmıştı 
 
Galatasaray benzer bir süreci 2005-2006 sezonu öncesi Franck Ribery ile yaşamış, Fransız oyuncu devre arası transfer olduğu Galatasaray'a dönmeyerek Fransa'nın Marseille takımıyla anlaşmıştı.
 
Fransa'da gösterdiği performansla Fransa Milli Takımı'nın vazgeçilmezi haline gelen yıldız oyuncu kısa süre sonra Bayern Münih'e transfer olmuş ve sarı kırmızılı takımın en büyük hatalarından biri olarak akıllarda yer etmişti. Izet Hajrovic devre arası Roberto Mancini'nin isteğiyle transfer olduğu Galatasaray'da 12 maçta 1 gol kaydetmişti.