Ga­la­ta­sa­ray, Grass­hop­pers'ın 22 ya­şın­da­ki or­ta sa­ha oyun­cu­su İzet Haj­ro­vic'in transferini bi­tir­di. Bos­na­lı fut­bol­cu ön­ce­ki ak­şam İs­tan­bul'a gel­di. Bu ge­liş­me­nin ar­dın­dan, İs­viç­re eki­bi­nin ba­sın söz­cü­sü Ad­ri­an Fets­che­rin, Bugün'e ko­nuş­tu.

Grass­hop­pers'ın ma­li kriz­de ol­du­ğu için Haj­ro­vic'i sat­ma­dı­ğı­nı ifa­de eden Fets­che­rin, “İyi pa­ra tek­lif et­ti­ler ve sat­tık. Haj­ro­vic de ka­ri­ye­rin­de bir de­ği­şim yap­mak is­ti­yor­du, trans­fer için is­tek­liy­di. Bu ne­den­le gön­der­dik. Onun ta­kı­mı­mız­dan ay­rı­lı­şı­na ba­zı ta­raf­tar­lar el­bet­te olum­suz tep­ki gös­ter­di fa­kat ge­nel ola­rak olum­suz bir şey yok. Çün­kü sa­kat­lık ge­çir­miş­ti ve son 1-2 ay­dır per­for­man­sın­da da dü­şüş var­dı. Bek­le­ne­ni tam ola­rak ve­re­mi­yor­du. Ta­raf­tar­la­rı­mız ku­lü­be ge­le­cek ge­li­ri de dü­şü­nü­yor” ifadelerini kullandı.

Tep­kiler olum­suz de­ğil

İzet Haj­ro­vic'in ay­rı­lı­şıy­la kad­ro­da sı­kın­tı ya­şa­ma­ya­cak­la­rı­nı be­lir­ten ba­sın söz­cü­sü Fets­che­rin “Al­ter­na­tif­le­ri ha­zır. Kad­ro­da sı­kın­tı ya­şa­ma­ya­ca­ğı­mız için ge­nel ola­rak tep­ki­le­rin de olum­suz ol­du­ğu­nu söy­le­ye­me­yiz. Haj­ro­vic'in mev­ki­sin­de Ve­ne­zu­ela­lı Frank Felts­cher var. 25 ya­şın­da. Çok iyi oyun­cu. Onun al­ter­na­ti­fi ola­rak Im­ran Bun­ja­ku bu­lu­nu­yor. 21 ya­şın­da genç ye­te­nek. Ar­na­vut­luk asıl­lı İs­viç­re­li. Alt­ya­pı­mız­da da ye­te­nek­li genç­ler var. Do­la­sıy­la bir sı­kın­tı yok” di­ye ko­nuş­tu.

Drog­ba ve Sne­ij­der var

Fets­che­rin, İzet’in Ga­la­ta­sa­ray'da­ki ge­le­ce­ği için ise şun­la­rı söy­le­di:

"Çok ar­ka­daş can­lı­sı ve sı­cak­kan­lıdır. İn­san­la­ra uyum sağ­lar. Fakat fut­bol ola­rak uyum sağ­la­yıp sağ­la­ya­ma­ya­ca­ğı­nı bil­mi­yo­rum. Ga­la­ta­sa­ray'ın Ju­ven­tus'u Şam­pi­yon­lar Li­gi'nden ele­di­ği­ni bi­li­yo­rum. Kad­ro­sun­da Sne­ij­der, Drog­ba gi­bi çok ün­lü isim­ler var. Fa­kat Türk fut­bo­lu­nu de­vam­lı ola­rak ta­kip et­me­di­ğim için de net bir şey söy­le­ye­mem.”

Medyaspor