Werder Bremen, sarı-kırmızılı ekipten maaşını alamadığı bahanesiyle ayrılan ve kulübü şikayet eden oyuncuya FIFA'nın geçici lisans verdiğini önceki gün internet sitesinden duyurmuştu.

Bild gazetesine konuşan Boşnak futbolcu, sarı-kırmızılı ekibin yeni takımından daha büyük bir kulüp olduğunu dile getirerek, "Galatasaray'dan Werder Bremen'e gelmek benim için bir geri adım oldu. Ancak bunu kafama takmıyorum. Çünkü sürekli forma şansı bulabileceğim bir yerde olmam gerekiyordu" dedi.

"Mahkemeye gitmeyeceğim"

Almanlar oyuncunun bu sözlerini, "Bosnalı biraz fazla dürüst" şeklinde yorumladı. Eski kulübü ile arasındaki yasal süreçte, ilk başta ödenmemiş maaşları için sarı-kırmızılıları şikayet eden 22 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray borcun bir kısmını henüz göndermedi ancak bu yüzden bundan sonra artık mahkemeye gitmek istemiyorum" diye konuştu.

"Drogba'dan formasını isteyeceğim"

Werder Bremen'in pazar günü Chelsea ile özel bir maç yapacağını ve burada eski takım arkadaşı Didier Drogba ile buluşacağını belirten Hajrovic, "Drogba ile İstanbul'da çok vakit geçirirdik. Hem saha içinde, hem de saha dışında... Maçtan sonra ondan formasını isteyeceğim. Eğer vermezse başı belada demektir. Galatasaray'da kendisinden çok şeyler öğrendim" ifadelerini kullandı.

Skorer