Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve A Milli Takım kadrosundan da sakatlığı sebebiyle çıkarılan deneyimli oyuncu takımla çalışmalara başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Hakan Balta'yı Antalyaspor maçında ilk 11'de kullanmayı düşünüyor. 

Henüz tam olarak hazır duruma gelmeyen Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ise takımdan ayrı olarak hazırlıklarını sürdürdü. Her iki oyuncunun da hafta sonuna kadar takımla çalışmalara başlaması öngörülüyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, iki oyuncu hakkında sağlık ekibiyle görüşerek Antalyaspor mücadelesine yetiştirilmelerini istedi. Sarı kırmızılılarda cezalı Umut Bulut'un yerine forvette Burak Yılmaz'ın oynaması bekleniyor.

Tedavileri süren Lionel Carole ve Hamit Altıntop, takımdan ayrı olarak hazırlıklarına devam etti. Her iki oyuncunun iki hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Fransa'da yaşanan terör olaylarından sonra  Alman Milli Takımı'ndan izin alan Lukas Podolski de Hamzaoğlu'nun görev vermesi durumunda Antalyaspor maçının kadrosunda yer alacak.