Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, "2000 yılında Fethullah Gülen'in Galatasaray'ı duayla şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok. Yazık değil mi bu kulüplere?" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın 1-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrası yaptığı açıklamalar şöyle:  

"Biz böyle bir kulübümüz 10-15 bin kişi küfür edecek. Oyuncular çıkmadı biz de çıkmadık. Bize küfür ediyorlar bize neden çıkalım. Devlet Passolig'i çıkardı bunun amacı neydi? Hadise yapanı yakalayıp atmaktı. Tribünleri kapatıyorlar. Biz kendimiz mücadele ediyorduk. Onları ikna etmeye çalışıyorduk şimdi kimse sahip olmuyor. Sürekli ceza ödüyoruz. UEFA'ya bildirdiğimiz hesaplarda bunlar eksi olarak gözüküyor. Türkiye'de şampiyonu da küme düşeni de hakemler ilan etti. Mete Kalkavan iyi hakem diyorlar ama bunlar kendilerini farklı görmeye başladılar. Emre tekmeyi basıyor oyna diyor. Kurallar var faülse fauldür.

'Galatasaray sürekli şike yapıyor'

Federasyon Genel Kurulu'nda konuşma yapacağım böyle saçma şey olur mu ya? Siz önce küfürü engelleyin... Bizim statlarımıza gelip kupa verebiliyor musunuz? Ne hale geldik. Şike yapsana diyor bana adam! Ben şike yapmadım. İnsaf yani. Ben şike yapmadım ama Galatasaray sürekli şike yapıyor. Açıklayacaklarımın altından kimse kalkamaz. Edepli olacaklar ilk önce. Ben sizinkileri ispatlıyorum.

Hakan Şükür'den Yıldırım'a cevap

Twitter hesabından bir mesaj yayınlayan Hakan Şükür, "Emek,samimiyet bazen paranın yapamadığı şeyleri yapar. UEFA Kupası dönemini yaşayan arkadaşlara sorabilirsiniz; kiminin parası,kiminin duası" dedi.