Hakan Çalhanoğlu, Beyaz TV'deki Derin Futbol programı için Ertan Süzgün'e önemli bulundu.

SEVE SEVE GELİRİM AMA…

Türkiye’de çıkan iddialar için söyleyecek bir şey yok. Çünkü doğru değil. Tabii ki benim için büyük bir şey. Koskoca Tugay Kerimoğlu ve Mancini beni istiyor. Bu gurur verici. Galatasaray büyük bir camia.

KÜÇÜKKEN GALATASARAY’I TUTARDIM

Galatasaray’da her zaman oynamak istedim. Ben küçükken de Galatasaraylı’ydım. Ama Hamit abinin yolundan ilerlemek istiyorum. O da Bayern Münih’te oynayıp Real Madrid’e transfer oldu. Oradan İstanbul’a geçti. Ben de onun gibi yapmak istiyorum.

2016 YILINA DEK SÖZLEŞMEM VAR

Bana kulüpten ulaşan biri olmadı. Zaten öyle bir şey olursa menajerim ve kulübüm bu işle ilgilenir. Ben bu işlere bakmıyorum. 2016 yılına dek sözleşmem var. Kendimi burada iyi hissediyorum.

FATİH TERİM’LE ÇALIŞMAK GURUR VERİCİ

Fatih hocanın Milli Takım’a gelmesi benim için önemli, gurur verici de. Onunla her zaman çalışmak istemiştim. Şimdi fırsatı buldum. Onunla çalışıyorum. Beni kadroya çağırdığı için de çok mutlu oluyorum. Maalesef Dünya Kupası’na gidemedik. Çok istedik, çok üzüldük. Her zaman istediğimiz gibi olmuyor. Bundan sonrasına bakacağız.

BEN TÜRKÜM, MİLLİ TAKIM SEÇİMİM DOĞRU

Ben Almanya için oynamak istemedim, istemem de. Tabii ki orada doğdum, büyüdüm. Orada yetiştirildim. Ben Türküm! Her zaman Milli Takım’da oynayacağımı söyledim. Bu kararı verdiğim için üzülmüyorum. Çok da mutluyum.

GÖNLÜNDEN HANGİ TAKIM GEÇİYOR?

'Türkiye'den gönlünden geçen bir takım var mı' sorusuna "İlerde Galatasaray. Daha önce de söylemiştim bunu. Ama şimdiki hedeflerim daha farklı" diye cevap veren Hakan, 'Yani Galatasaray forması giymek istiyorsun?' sorusu üzerine ise "Evet ama ileride şimdi değil. Şimdiki hedefim Bundesliga'da kalmak ve kendimi geliştirmek" diye konuştu.