Fatih Terim’in milli takıma kazandırdığı gurbetçi futbolcu, her geçen gün kendisini geliştirmeye gayret ettiğini ifade ederken, Türkiye Ligi’ndeki şampiyonluk favorisinin ise Galatasaray olduğunu belirtti.

Türkiye’de çok iyi futbolcuların forma giydiğini ifade eden Hakan, “Milli takımdan birçok arkadaşımın oynadığı için takımları takip ediyorum. Ben Galatasaray’a karşı sempati duyduğum için onların şampiyon olmasını isterim. O yüzden Türkiye’de favorim Galatasaray” dedi.

‘TEKLİFLER SEVİNDİRİCİ’

Göstermiş olduğu başarılı performansla başta Galatasaray olmak üzere büyük kulüplerin radarına girerek Liverpool ve Arsenal gibi dev takımlardan teklif alan Hakan transferiyle ilgili olarak ise “ Büyük kulüplerin bana talip olması beni sevindiriyor. Ama önceliğim Bundesligada oynamak. Bence Bundesliga dünyanın en iyi ligi. Burada oynamaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

‘BECKHAM’I ÖRNEK ALDIM’

Serbest vuruşlarda son derece etkili olan Hakan Çalhanoğlu bu sırrını, “Bu özelliği kazanmak için çok çalıştım. Her antrenmandan sonra şut ve serbest vuruş çalışıyorum. Tekniğimi geliştirmek için Beckham gibi oyuncuları videolarını izledim ve kendi tekniğimi buldum” ifadelerini kullandı.
 
’HAKAN’I SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ’

Hakan Çalhanoğlu’nun transferiyle ilgili AMK’ya konuşan Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer, ”Hakan çok yetenekli ve yüreğiyle oynayan bir oyuncu. Sürekli çalışırsa ve kendini geliştirirse çok iyi yerlere gelecek. Sözleşmesini 2018’e kadar uzatmak istiyoruz” dedi.

EN BÜYÜK HOBİSİ DJ’LİK

Hamburg’dan takım arkadaşı olan Hollandalı yıldız Van Der Vart ile çok iyi bir iletişimi olduğunu dile getiren Hakan, futbol dışındaki zamanlarını daha çok evde almış olduğu DJ masasında geçirdiğini sözlerine ekledi.