Galatasaray'ın karşılaşmadaki gollerini 24. dakikada Bruma, 36. dakikada ve 90+6. dakikada Eren Derdiyok kaydetti. Sarı-kırmızılı takımda 84. dakikada Bruma kırmızı kart görürken 34. dakikada da Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor hakem tarafından tribüne gönderdildi. Antalyaspor'un gollerini ise 44. dakikada M'Billa ve 53. dakikada Deniz attı.

Galatasaray bu sonucun ardından puanını 43'e yükseltirken, Antalyaspor'un puanı 35 oldu.

Maça daha iyi başlayan taraf olan Galatasaray, 24. dakikada Bruma ile 36. dakikada Eren Derdiyok'un attığı gollerle 2-0 öne geçti. Tudor, 34. dakikada Antalyaspor lehine verilen bir faule itiraz ettiği gerekçesiyle tribüne gönderilirken, Mbilla Chedjou'nun büyük hatasında topu ağlara göndererek ilk yarının skorunu 2-1 olarak belirledi.

Eren günü kurtardı

İlk yarıda bireysel hatayla golü kalesinde gören ve rakibine pozisyon vermeyen Galatasaray, ikinci yarıda ise tam tersi görüntü sergiledi. Antalyaspor 53. dakikada Deniz Kadah'la eşitliği yakalarken, bu dakikadan sonra hem Galatasaray hem de Antalyaspor etkili ataklar gerçekleştirdi. Galatasaray'da Bruma 84. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görürken, son 10 dakikada Galatasaray kalesini baskı altına alan Antalyaspor galibiyet golünü bulamadı. Hakem Ali Pabalıyık 6 dakika uzatma gösterirken, sahneye Eren Derdiyok çıktı. 90+6'da kazanılan serbest vuruşun başına geçen Selçuk topu Eren'in kafasına gönderdi, golcü oyuncu da net bir kafa vuruşuyla toğu ağlara gönderek takımına zaferi getirdi.

Hakem Ali Palabıyık, açık şekilde Galatasaray'ı maçta katletti. Galatasaray'ın yediği iki golde de Antalyasporlu futbolcular faul yapmasına rağmen oyunu devam ettirdi.