Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada maçın 89. dakikasında yaşanan olaylarda, sahaya girerek hakem Volkan Bayarslan'a saldıran 17 yaşındaki O.M. ile sahada yaşanan diğer olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan ve 18 yaşından küçük olan diğer kişinin Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı ve zanlılar adliyeye sevkedildi.

Zanlıların şubeden çıkarılışı sırasında çevredeki bazı taraftarlar, "Helal olsun sana. Trabzon senin arkanda" diye bağırıp alkış tutarak hakem hatalarına da tepki gösteren tezahüratlar yaptı. Zanlı O.M.'nin karakoldan çıkışı sırasında güldüğü gözlendi.

Savcı O.M.'nin tutuklanmasını talep etti, mahkeme tutuksuz yargılayacak

O.M., savcılık soruşturmasının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Gözaltına alınan diğer taraftar N.M. ise ifadesinin alınmasının ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

O.M'nin savcılıktaki ifadesinde olaydan dolayı pişman olduğunu belirterek, "Maçın atmosferi sebebiyle hakeme kızdığım için bu olaya karıştım. Pişmanım" dediği öğrenildi.

Kadıköy'e de bıçakla girmiş



Dün Avni Aker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında, sahaya girerek hakeme saldıran 17 yaşındaki Trabzonsporlu O.M.'nin, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçına da bıçakla gittiği ortaya çıktı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 86. dakikasında, sahaya giren Trabzonsporlu taraftarlar hakemlere saldırmış, Avni Aker Stadı'nda kale arkası tribününden sahaya giren grup, hakem Volkan Bayarslan'ın kafasına vurup, düşürdüğü yerde defalarca yumruklamıştı.

Hakeme saldıran 17 yaşındaki Trabzonsporlu O.M'nin, stattan çıkarılırken "Burası Trabzon" diye bağırması dikkat çekti. O.M.'nin Kadıköy'deki bir Fenerbahçe maçında statta elinde bıçakla çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştığı görüldü.