Alex Telles’i Galatasaray’a veren Gremio’nun oyuncunun yerine kadrosuna kattığı Wendell, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giydiği Gremio’da Telles’in yedeği olarak bekleyen ve geçtiğimiz günlerde Londrina kulübünden bonservisi alınan oyuncu, eski takım arkadaşının geçtiğimiz yıl sergilediği performansa övgüler yağdırdı.

Wendell, “Telles geçen sezon çok önemli işler başardı ve takıma büyük katkılar sağladı. Ancak artık takımdan ayrıldı. Futbolcular her an bir fırsat doğabileceğini bilerek, kendilerini sürekli hazır tutmaları gerekir. Bu sezon çok sıkı çalışarak elimden gelenin en iyisini yapmaya ve onun yokluğunu aratmamaya çalışacağım. İlerleyen yıllar için benim de hedefim Avrupa’ya gitmek” diye konuştu.

Galatasaray’a transfer olan Telles’e iyi dileklerini de gönderen Wendell, “O çok iyi bir oyuncu. Yeteneklerine hayranım. Umarım yeni takımında hemen forma şansı bulabilecektir. Tüm mutlulukların onunla birlikte olmasını umuyorum” dedi.

Marcelo hayranı

Kendisine örnek aldığı futbolcunun ise Real Madridli Marcelo olduğunu belirten Wendell, “Bence şu anda dünyadaki en iyi sol bek o. Dünya Kupası’nda oynamak her oyuncunun hayalidir. Benim de en büyük hayalim 2018 Dünya Kupası’na katılmak. Bu hedef doğrultusunda çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Skorer