Ajans 1905'e konuşan Adnan Öztürk, "Seçilirsek Torrent ile devam etmeyeceğiz. Yabancı ve yeni dinamiklere hakim genç bir hoca düşünüyoruz. Belirlediğimiz adaylar var. Futbol direktörlüğü pozisyonu için içimizden bir isimle anlaştık. Sportif direktörlük pozisyonuna karşıyım. Cenk Ergün'le çalışmayı düşünmediğimizi kendisine ilettim. Roberto De Zerbi enteresan bir yeni nesil hoca ama daha iyileri olur... Şu seçim bir geçsin. 4-5 kaliteli isim ile bu takımın çehresi değişir." dedi.

ERDEN TİMUR İLE DEVAM ETMEK İSTERİM

Adnan Öztürk, "Erden Timur ile henüz tanışmadım ama şu basketbola yaptıkları bile milyon kere teşekkür etmeye değer. Galatasaray sevdalısı bir isim Erden Timur, kazanırsak onunla devam etmek isterim, sadece basketbolda da değil.” ifadelerini kullandı.

FUTBOL DİREKTÖRÜ HÜSEYİN EROĞLU

Okan Buruk'tan futbolculara ikaz: "Aynısını yaşamayalım" Okan Buruk'tan futbolculara ikaz: "Aynısını yaşamayalım"

Spor Gecesi'nden Haluk Yürekli'nin iddiasına göre Adnan Öztürk, futbol direktörü olarak Altınordu'da teknik direktörlük yapmış olan Hüseyin Eroğlu ile anlaştı.

HÜSEYİN EROĞLU KİMDİR?

Hüseyin Eroğlu, 2 Kasım 1972 tarihinde Almanya'nın Delmenhorst kentinde dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine 1994 yılında Soma Sotesspor'da başladı. Sırasıyla TKİ Soma Linyitspor, Marmaris Belediyespor, Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor, ve Kemalpaşaspor takımlarında forma giyip aktif futbolculuk yaşamını 2005 yılında tamamladı. Bu süreç boyunca 308 maça çıkıp 34 gol kaydetti.

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. Antrenörlük kariyerine Bucaspor Futbol Akademi’de başladı. 2007’de Türkiye ikincisi, 2010’da Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonu ve Avrupa Grup 1’incisi olan Bucaspor Futbol Akademi U-15 takımının teknik direktörlüğünü yaptı. 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında Bucaspor’da yardımcı antrenörlük görevinde bulundu. 2012-13 sezonunda Altınordu FK'nun başına getirildi. Altınordu ile 2012-2013 sezonunda 3. Lig, 2013-2014 sezonunda ise 2. Lig şampiyonlukları yaşadı.

(Ajans1905 / Spor Gecesi)