Sezon başında Galatasaray ile sözleşmesini feshederek Almanya Bundesliga ekibi Darmstadt'a transfer olan Hamit Altıntop sakatlandı.
 

Hamit Altıntop'un sakatlığı ciddi mi?


Darmstadt formasıyla Almanya'da ikinci baharını yaşayan ve ilk maçının ardından haftanın oyuncusu seçilen Hamit Altıntop, Galatasaray'da yaşadığı talihsiz kaderini sürdürdü.

NE ZAMAN DÖNECEK?

Hamit Altıntop'un sakatlığı nedeniyle antrenmana katılamadığını açıklayan Darmstadt Teknik Direktörü Torsten Fring, tecrübeli oyuncunun tedavi süreci hakkında henüz bilgi vermedi.

Açıklamasında 'Hamit'in dizinde kas sakatlığı var. Döneceği tarihi sabırsızlıkla bekliyoruz." demekle yetinen Frings, hafta sonu oynanacak olan Werder Bremen maçında forma giyemeyeceğinin sinyalini verdi.

Darmstadt formasıyla Bundesliga'da 4 maça çıkan Hamit Altıntop, gol ya da asist üretememesine rağmen performansıyla alkış topluyor.

İLK HAFTA RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Darmstad ile ilk maçından sonra haftanın oyuncusu seçilen Hamit Altıntop, dişli rakipleri geride bırakmıştı.

Twitter'da Almanya Bundesliga'nın açtığı resmi anket sonuçlarına göre Hamit Altıntop, oyların yüzde 38'ini alarak ipi göğüsledi. Darmstadt'ın 2-1 kazandığı Dortmund maçındaki futboluyla taraftarlarını mutlu eden 34 yaşındaki oyuncui gol ya da asist üretememesine rağmen bu ünvanın sahibi olmayı başardı.

Ankette Hamit Altıntop'u Bayer Leverkusen'den Chicharito yüzde 33, Schalke 04'ten Leon Goretzka yüzde 16 ve Hamburg'dan Nicolai Müller yüzde 13 oyla takip etmişti.