Hamit Altıntop hızla iyileşiyor. Belinde yaşadığı sakatlık nedeniyle Almanya'da ameliyat olan ve daha önce sahalara dönüşünün nisan ayını bulabileceği ifade edilen başarılı futbolcu, tahmin edilenden önce formasına kavuşabilir.

Galatasaray sağlık heyetinin Almanya'daki doktorlarla birlikte yürüttüğü süreçte tedaviye olumlu yanıt veren Hamit Altıntop'a, pazartesi son bir kontrol yapılacak. Hamit'in yapılacak kontrolde de iyi çıkması durumunda Antalya kampına götürülmesi planlanıyor.

Kampta kendisine verilecek özel program dahilinde çalışacak olan tecrübeli oyuncunun iyileşme süreci, teknik direktör Roberto Mancini tarafından da yakından takip ediliyor. Milli futbolcu ile ilgili raporları sık sık inceleyen İtalyan teknik adam, Hamit'e ihtiyacı olduğunu ifade ediyor.

Hamit Altıntop'un  Antalya kampında arkadaşlarından ayrı çalışacağı, ilerleyen haftalarda takımla beraber antrenmanlara başlayarak sezonun ikinci yarısında sahalara döneceği belirtildi.

Bu sezon Emirates Kupası, Süper Kupa ve 2 lig maçında forma giyen Hamit Altıntop, son maçına 25 Ağustos'taki Bursaspor deplasmanında çıkmıştı.