Kuntz'un görevine devam edeceğini söyleyen Altıntop'un açıklamaları:

"YENİ HOCAYLA İVME KAZANDIK"

"Kısa vadede hedefimiz Dünya Kupası playoffları ve Uluslar Ligi'nde yeniden B Ligi'ne çıkmaktı. Bunları yaptık. 9 Ekim'de Frankfurt'ta Avrupa Şampiyonası Elemeleri kuralarımız var. Bu orta vadeli hedefimiz. Bu süreçte yeni futbolcular kazanmaya, daha çok topla oynamaya çabalıyoruz. Bugünkü ilk yarıda, evet, şaşkınız. Bu takımın 2 yüzü var. Bu takım iki defa B Ligi'nde C Ligi'ne düşmüştü. B Ligi'nde kalma nedenimiz formatın değişmesiydi. Şenol Güneş hocamız da B Ligi'nden C Ligi'ne düşmüş. 0 puanla ağır bir Avrupa Şampiyonası geçirildi. Yeni bir teknik adamla ivme yakaladık. Bunun olumlu görüntüsünü Haziranda göstermeye başladık. Bu son 2 karşılaşmada düşündürdü, geri adım mı attık dedirtti. Sorumlu kişi olarak hocanın arkasındayım dedim. Eleştirmeyin anlamına gelmiyor. Ben bu duruma saygı göstermenizi istiyorum."

"GALATASARAY'IN GENÇLER İÇİN SAHASI YOK"

"Basında geçmişi olan, değerli olan, kitlesi olan arkadaşlarımızın iddiasına göre tweet atıyor, iddiaya göre manşet atıyorlar. Bu olur mu ya? Bunun Türk futboluna bir faydası var mı? Haydi ben bugün olurum, yarın olmam. Kendimi de geçtim. Biz gönüllü olarak buradayız. Gönüllü şekilde eğitime, ta dibine inmeye çalışıyoruz. Türkiye'deki kulüp başkanlarıyla en büyük kavgam, altyapınıza önem verin arkadaşlar. Bunları siz kabullenmiyorsunuz. Galatasaray'ın gençler adına nizami sahası yok. Yani ben rica ediyorum. Oraları analiz edin basın olarak. Oraları da gündem haline getirin. Oralara da baskı yapın. Düşünün. Bu kadar para dönen yerde temeli atamamışız. Bu ayrı bir konu tabii."

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray da olsa elenirdi..." Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray da olsa elenirdi..."

"YUNUS AKGÜN ÇOK KIYMETLİ ANCAK..."

"Yunus Akgün evet çok değerli, kıymetli futbolcumuz ancak henüz Avrupa seviyesinde olmadığını görmüyor muyuz? Kerem'in çok iyi bir sezondan sonra bunun devamını getirmek adına daha güçlü ve daha çok çalışması gerektiğini görmüyor muyuz? Merih ve Çağlar olmadığında en güçlü olduğumuz bölgede zorlandığımızı görmüyor muyuz? Rıdvan'ın kültür ve dil değişimi yaşamadığını görmüyor muyuz?"

"MEDYA OYUNLARINA GELMEYİN"

"Yeni bir yönetim kurulu ve başkan geldi. Bu konuda iletişimiz gayet olumlu derece, iyi. Farklı bir yola başladık. Bunu buradan beyan ediyoruz. Beyan etmemize rağmen bir umutsuzluk var. Kabul etmemek gibi durumlar var. Eleştiri olacaktır. Eleştirici yapıcıysa, futbolun paydaşlarıyla beraber hepsini kapsıyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Bizim burada kişisel bir hedefimiz yok. Türk futbolunu ileriye götürmeye çalışıyoruz. 30-40 sene önceki medya oyunlarına prim vermeyin. Ağır da eleştirin. Herkesin ifade hakkı var. Kabul de ediyoruz. Oyunu hocamız değerlendirir. Koşmazsanız, kafanızı ayağınızı ikili mücadelelere sokmazsanız, kararlı oynamazsanız Faroe'ye de, Lüksemburg'a da mağlup olursunuz. 3 ay önce hepsine 4-5 attık, bugün bu görüntüyü verdik. Bu kabul edilmeyecek. Bunu futbolculara da hissettireceğiz. Türkiye'deki kulüplerle antrenörlerle bunu paylaşacağız. Bunlar bizim çocuklarımız. Doğru uyarıları yapıyoruz da. Teknik ekibi 24 saat sağlam bir temel atmak adına uğraşıyor. Yeni yönetim kurulumuz ile birkaç ay sonra bunun planlamasını da açıklayacak." dedi.