Galatasaray’da bu sezon takıma sakatlığı nedeniyle hiçbir maçta katkı veremeyen Hamit Altıntop’un kontratının bitmesine artık sayılı gün kalırken deneyimli oyuncu da sarı-kırmızılı camiaya vedanın eşiğinde...

2012-13 sezonunun başında Real Madrid’den transfer edilen ve ilk sezonunda hem ŞampiyonlarLigi’nde başarılı bir performans ortaya koyan hem de takımının lig şampiyonluğuna ulaşmasında büyük katkı yapan Altıntop sezonun bitmesi ile birlikte sakatlık kabusu ile tanıştı. 2013-14 sezonunda ligde sadece 5 kez sahaya çıkabilen deneyimli oyuncu geçtiğimiz 2014-15’te ise özellikle son bölümde takımına büyük katkı yaparak ligi 23 maç ile kapattı. 

Sürekli sakatlandı

Milli formayı da yıllarca giyen Hamit’in bu sezona başlangıcı herkes için merakla beklenirken bir kez daha sakatlık kabusu ortaya çıktı ve bir türlü formasını giyemedi. Deneyimli oyuncu sezonun son haftalarında takıma dönmek için gecesini gündüzüne katsa da bu kez antrenmanda ayağında kırık oluşması bu dönüşü erteledi. 

Ancak buna rağmen umudunu kaybetmeyen Hamit Altıntop, 4 sezonu geride bıraktığı Galatasaray camiasına son vedasında mutlaka sahada olmak istiyor... Takımla antrenmanlara çıkan ve sürekli hem sağlık heyeti hem de teknik ekip ile görüşen 33 yaşındaki oyuncu hedefini de 26 Mayıs’ta Antalya’da Galatasaray ile F.Bahçe arasında oynanacak Türkiye Kupası finali olarak belirledi.